Kontact 

Restorant Drinia Coma Mall

Reklama juej

Reklama juej

Reklama juej

Valid CSS!

Made by ODesign

Kontakt

Hotelet Maqedonia - Hotel Aruba,Strugë

Hotel Aruba Struga
   
Hotel Aruba Struga
Hotel Aruba Struga
   
Hotel Aruba Struga
Hotel Aruba Struga
   
Hotel Aruba Struga
Hotel Aruba Struga
   
   
Kontakt
Tel:+389 (0) 46 789 673
Mob:+389 (0) 70 536 673
  E-mail:hotelaruba@live.com
Struga - Macedonia
Web
 

Hoteli Aruba është zgjidhja më e duhur për të gjitha kërkesat tuaja, qoftë për të organizuar gëzime familjare, për tu vendosur derisa bëni pushime në rivierën e Strugës, ose për argëtim të çastit. Jeni të mirëseardhur.

Hoteli Aruba është i vendosur 2 km. në të Strugës dhe e ben atë të përshtatshëm si për qytetin ashtu edhe për gjithë rrethin e Strugës. Lokacioni i hotelit i mundëson klientëve tanë të vendit akses të shpejtë për gëzime familjare (dasma, etj.), poashtu edhe turistëve me pushime verore, vendosje afër plazheve të Strugës.

 
Dhoat epjisurma me:
 
-Telefon
 
- Internet
 
- Kondicioner
 
- Frigorifer
 
- Minibar
   
Shërbimet Tona:
 
 
- Gëzime familjare
  - Dhoma