Контакт

Ресторан Дриниа Цома Мол

Ваша Реклама

Ваша Реклама

Ваша Реклама

Valid CSS!

Made by ODesign

Контакт

Хотели Македонија - Хотел Аруба Струга

Хотел Аруба Струга
   
Хотел Аруба Струга
Хотел Аруба Струга
   
Хотел Аруба Струга
Хотел Аруба Струга
   
Хотел Аруба Струга
Хотел Аруба Струга
   
   
Контакт
Телl:+389 (0) 46 789 321
Mob:+389 (0) 70 536 673
  E-mail:hotelaruba@live.com
Адреса
Струга - Македонија
Web
 
Хотелот Аруба е правиот избор за сите ваши потреби, било за вашите семејни веселби, било да летувате во Струга, на струшката ривиера.Вие сте добредојдени:Ве очекуваме.
Хотелот Аруба е лоциран 2 км. од Струга и го прави него многу достапен како за градот така и за околината на Струга. Местоположбатa на хотелот им овозможува на нашите локални клиенти брз пристап до семејните веселби (свадби, итн), исто така ина туристите сместување блиску до струшките плажи.
 
Сите соби се опремени со :
 
- Телефон
 
- Интернет
 
- Клима
 
- Фрижидер
 
- Мини Бар
   
Нашите услуги се состојат од :
 
 
-Семејни веселби
  -Соби