Контакт

Ресторан Дриниа Цома Мол

Ваша Реклама

Ваша Реклама

Ваша Реклама

Valid CSS!

Made by ODesign

Контакт

Апартмани Алиби Струга Македонија
struga_apartments_mustafa
   
struga_apartments_mustafa
struga_apartments_mustafa
   
struga_apartments_mustafa
struga_apartments_mustafa
   
struga_apartments_mustafa
struga_apartments_mustafa
   
   
Апартманите Алиби се сместени на брегот на реката Црн Дрим, во близина на Охридското Езеро
 
Контакт
Tel::+389 (0) 46 78 63 85
Мустафа Селими Mob:+389 (0) 71 65 37 42
  Mob:+389 (0) 70 57 60 74
 
  Кеј Борис Кидрич Струга
   
ЦЕНИ
   
Двокртеветна соба 15 €
   
Трикреветна соба 20 €
   
Четирикреветна соба 25 €