Контакт

Ресторан Дриниа Цома Мол

Хотел Ексклузив Велешта

Хотел Exclusive
Струга

Ваша Реклама

Ваша Реклама

Ваша Реклама

Valid CSS!

Made by ODesign

Контакт

Добредојдовте во трговскиот центар Цома Мол Струга

СЕ ПРОДАВА ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР ЦОМА МОЛ СТРУГА

6 Спратa со лифт и ескалатор 3836 метри кавадратни објект и 508 м2 двор

За информаци јавете се kaj Меџит Цома:

Тел бр 070 232-876 E-mail info@coma-mall.com веб www.coma-mall.com

 

 
Ресторан Дриниа Цома Мол
   
   
   
 
Coma Energy
   
#comaenergy
   
Купете го оптимизерот COMA ENERGY и намалете ја фактурата на електричната енергија од 10 -30%. Ресторанот Дриниа ви нуди:
- богата Италијанска и Американска кујна со музика во живо
- можност да организирате забави,свадби,семинари,промоции и друго.
   
Контакт Тел/Факс::+389(0) 46 78 69 86
  Моб:+389(0)70 23 28 76
  E-mail: infocoma-mall.com
   
 
 
Информации и резервации: Тел/Факс:+389(0) 46 78 69 86
Ресторан Дриниа Цома Мол Моб:+389(0)70 23 28 76
Струга E-mail: info@coma-mall.com
   
COMA ENERGY
   

ЗНАЕВТЕ ли дека флуоресцентната некомпензирана цветилка од 40 W повлекува од електричната мрежа енергија од 80 W? Штедливата светилка од 18 W од електричната мрежа енергија повлекува електричн енергиа од 30 W.

ЗОШТО ОПТИМИЗЕРОТ COMA ENERGY?

Лошиот квалитет на напонот во електричната мрежа, на лошиот квалитет на електричната опрема која ја користиме и некомпензираната електро опрема (светилки цо пригушници, електро мотори и сл.) ја наметнуваат потребата за инсталирање на ОПТИМИЗЕРОТ COMA ENERGY.

РЕШЕНИЕ: КУПЕТЕ ГО ОПТИМИЗЕРОТ COMA ENERGY.

Затоа што со неговото користење ќе ја педуцирате фактурата за електричната енергија од 10-30%

ИНВЕСТИЦИЈАТА БРЗО ЌЕ ЈА ВРАТИТЕ.

ПОЧНЕТЕ ДА ШТЕДИТЕ ОД ДЕНЕС!

КАКО ФУНКЦИОНИРА ОПТИМИЗЕРОТ COMA ENERGY?

Дел од потребната реактивна енергија за работа на електро моторите и другите електро уреди на кои им е потрбна истата, наместо да влечи од електричната мрежа ја обезбедува ОПТИМИЗЕРОТ COMA ENERGY, пришто вршрјќи ја заштедата на превземената електрична енергија.

Уредот го подобрува и факторот на снага. Нестабилниот електричен напон ќе биде ублажен.

Со тоа гиги штедите вашите пари,штитејќи ја вашата опрема.

ДАЛИ Е ЛЕГАЛНО?

Апсолутно да, 100% легално.

Одговара на строгите норми на интернаионалните стандарди IEC 60335-1, како ина националните стандарди BS5733, SABS AFRIKA.

 

ШТО ДА ОДБЕРЕТЕ
Заоптеретување по фаза
Одбери го моделот
5-10 Amp (1.1-2.3 KW)
CEO 5-10 Amp
10-30 Amp (2.3- 6.9KW)
CEO 10-30 Amp

COMA ENERGY НУДИ ЗАШТЕДА И ЗАШТИТА

...горе

ШТО ДОБИВАТЕ
Заштеда и до 30 % од потрошената електрична енергија
Заштеда на реактивната електрична енергија
Подобрување на прформансите на електро опремата кој ја користите
Подолготрајно користење на Вашата електро опрема
Намалување на преоптовареноста на напонот на електрична енергија
Нестабилниот електричен напон ќе биде ублажен
Лесен за одржување и едноставен за инсталирање

ДАЛИ ИМАТЕ КОРИСТ АКО ГО КУПИТЕ ОПТИМИЗЕРОТ COMA ENERGY? ДА ,СИГУРНО.
Можете да платите веднаш, а вашите пари ќе ги вратите за една година, во продолжение заштедата што ви ја донесува COMA ENERGY е ваша.
Можете да платите преку банка, за една година и пол со заштедените пари од COMA ENERGY, во продолжение заштедата е целосно ваша.