Kontact 

Restorant Drinia Coma Mall

Reklama juej

Reklama juej

Reklama juej

Valid CSS!

Made by ODesign

Kontakt

Mirë se të vini në parajsën e Qendrës tregëtare Coma Moll Strugë

SHITET QENDRA TREGTARE COMA MOLL STRUGË

6 Kate me lift dhe eskalator 3836 metra katror objekti dhe 508 m2 obor.

Për informata Paraqituni tek Mexhit Coma:

Теl Nu 070 232-876 E mail info@coma-mall.com web www.coma-mall.com

Restorant Drinia Coma Moll

   
   
 
   
   
Coma Energy
 
   
   
Blini optimizerin COMA ENERGY the zvoglon faturën e rymës elektrike prej 10-30% Restorant Drinia ju ofron:
-Kuzhinë Italiano-Amerikane me muzik të gjallë
-mundësi për të organizuar mbrëjme gazmore,dasma,seminare,promovime e të tjera.
Kapaciteti ulseve 150-400
Tel:+389(0) 46 78 69 86
Mob:+389(0)70 23 28 76
E-mail: info@coma-mall.com
 
  Flasim
  Shqip,Anglisht,Italisht,Maqedonisht
   
Për informata dhe rezervime:
Tel:+ 389-46-786 986
Restorant Drinia Coma Moll
Cel:+389(0) 70 232 876.
Strugë
   
   
COMA ENERGY
 

A E DINIT se një llampë fluorescente pakompensuar prej 40W nga rrjeti ekektrik shfrytëzon enegji prej 80W? Llampa kursimtare prej 18W nga rrjeti elektrik shfrytëzon energji elektrike prej 30w.

PSE OPTIMIZERI COMA ENERGY?

Cilësia e dobët e tensionit në rrejtin elektrik, për shkak të shfrytëzojmë, si dhe për shkak të pasisijeve elektrike të pakompenzuara (llampa elektrike me stabilizator, elektromotoeë, etj.) eimponojnë nevojën e instalimit të OPTIMIZERIT COMA ENERGY.

ZGJIDHJE: BLINI OPTIMIZEIN COMA ENERGY!

Sepse, me shfrytëzimin e tij do ta reduktoni faturën e rrymes elektrike prej 10-30%

INVESTIMI SË SHPEJTI DO T'JU KOMPENSOHET FILLONI TË KURSENI QË SOT!

SI FUNKSIONON OPTIMIZERI COMA ENERGY?

Një pjesë e enrgjisë reaktive që është e nevojshme për puneën e elektromotorëve dhe pasivje tjera elektrike, të cilave u revojitet e njëjta rrymë, në vend që ta tërheqë ngarrjeti elektrik sigurohrt nga OPTIMIZERI COMA ENERGY, me çka bëhet edhe kursimi i energjisë që shfrytëzohet. Mjeti e përmirëson edhe faktorin e fuqisë elktrike. Tensoni elektrik jostabil dotë qetësohet. Me këtë i kurseni paratë tuaja, duke i mbrojtur pajisjet tuaja elektrike.

A ËSHTË LEGAL?

Absoluttisht po, 100% legal.

Iu përgjigjet normave të rrepta të standardeve internacionale IEC 600335-1, Ssi dhe standareve nacionale BS 5733, SABS AFRIKA.

ÇFARË MUND TË ZGJIDNI
Për shkallën engarkesës së fazës
Zgjidhni modelin
5-10 Amp (1.1-2.3 KW)
CEO 5-10 Amp
10-30 Amp (2.3- 6.9KW)
CEO 10-30 Amp

 

COMA ENERGY JU OFRON KURSIM DHE MBROJTJE ÇKA FITONI

...top

Kursim edhe deri më 30% nga energija elektrikë të cilën e keni haraxuar

E kursen energjinë elektrike reaktive

Përmirësim të prformansës së paisjeve elektrike të cilat i shfrytëzoni

Paisjet elektrike do të mund t'i shfrytëzoni për një kohë më të gjatë

Zvogëlon mbingarkestat të energjisë elektrik

Stabilizon mbingarkestat të enrgjisë elektrike

Është i lehtë për mirëmbajtje dhe i thjeshtë për instalim

A KA LLOGARI TË BLEHET OPTIMIZERI COMA ENERGY? SIGURISHT SE PO

Mund të pagoni menjëherë, kurse parate tuaja do t'ju kthehen brenda një viti dhe në vazhdim kursimi që ua sjell COMA ENERGY ësht i juaj.

Mund të pagoni nëpërmjet bankës, brenda një viti e gjysmë me patatë që i kurseni me COMA ENERGY. Në vazhdim paratë e kyrsyera janë tuajat.

 

...top