Контакт

Ресторан Дриниа Цома Мол

Ваша Реклама

Ваша Реклама

Ваша Реклама

Valid CSS!

Made by ODesign

Контакт

Кафуле&Апартмани Арт Кафе, Струга

Арт Кафе
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
Арт Кафе Апатрман
Арт Кафе Соба
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
   
   
Арт Кафе се наоѓа на кејот на реката Црн Дрим во Струга, на брегот на Охридското Езеро
 
 
Контакт
Моб:+389 (0) 70 442 192
   
  www.shtepia-art.com
  www.agimposhka.com
   
ЦЕНОВНИК
   
Двокреветна соба  
   
Трикреветна соба  
   
Четирикреветна соба  
   
   
   
   
Facebook Struga Art Cafe
   
   
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
Struga_Art_Cafe
Struga_Art_Cafe
   
Struga_Art_Cafe
Struga_Art_Cafe
   
Struga_Art_Cafe
Struga_Art_Cafe