Kontact 

Restorant Drinia Coma Mall

Reklama juej

Reklama juej

Reklama juej

Valid CSS!

Made by ODesign

Kontakt

Apartmantet&Kafene (Motel Restorant) Art Caffe Strugë
Art Caffe
   
Art Caffe
Art Caffe
   
Art Caffe Apartament
Art Caffe Dhoma
   
Art Cafffe
Art Cafffe
   
   
   
Ku mund te n'a qjeni?
Vija e pare ne bulevardin e Drinit...
 
SHTËPIA ART
 
Shtëpioa e vërtet e Artit...
...dhe Relaksit
 
Ju mirëpresim
Për informacion dhe rezervime:
 
Kontakt
Cel:+389 (0) 71 442 192
   
   
  www.shtepia-art.com
  www.agimposhka.com
   
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
   
Арт Кафе
Арт Кафе
   
Shrëpia Art është kompleks tutistik dhë artistik ku do të gjeni një mori ofertash që do t'a bëjnë qëndrimin tuaj në Strugë të paharrueshëm.
   
Pozciunar buzë lumit Drini i Zi dhe vetëm 70 metra larg liqenit të Ohrit mundëson një akomodim të pakrahasueshëm.
   
Art Rooms Apartments është rezidencë pussimi t; nd;rtuar me standdardet më të larta të kohës.
   
Ju ofrojmë 19 dhoma dhe 4 apatamente ose 62 shtretër me çmime më konkurente në tregun turisrik Ballkanik.
   
Art Caffe është kafeja e relaksit tuaj.Panorama përballë saj ju ofron një copë Parajse me lumin Drin dhe gjelbërimin përreth.
   
Art Caffe relaks i vërtet...
   
Kurse në mbrëmje në Art Caffe Theatre do te ndiqni koncerte live dhe performanca të ndryshme muzikore me këngetarë/e dhe D.J. - të njohur Kapaciteti i ambientit shkon deri në 600 persona.
   
Poshka Art Theatre është teatri i parë privat në Strugë.
Ky tearër i menaxuar nga vëllezirit Agim dhe Xeladin Poshka. me kapacitet prej 180 vendhesh, ka truoën evet krijuese me regjisorë, aktorë dhe kompoyitorë profesionistë.Ju do të jeni spspektatorë të shfaqeve tona si dhe të shfaqeve më të mira Maqedonia,Shqipëria, dhe Kosova.
  sepse Life Needs Art...
   
Disa nga aktivitet artistike të muajve
të fundit në Poshka
   
Monodrama"Kënga e Mjellmës"
interpretuar nga arisja Margarita
Xhepa(Qyetetare nderi e Strugës).
   
Premiera e shfaqës "Duke Pritur Saren"
(regija Olsen Maye).
   
Festivali Rajonal i Monodramave
   
Koncert i korit të madh të Filharmonise
së Kosovës si dhe shumë promovime
libtash, ekspozita, seminare etj...
   
ÇMIMET
   
Dhomë 2 krevetëshe  
   
Dhomë 3 krevetëshe  
   
Dhomë 4 krevetëshe  
   
   
Struga_Art_Cafe
Struga_Art_Cafe
   
Struga_Art_Cafe
Struga_Art_Cafe
   
Struga_Art_Cafe
Struga_Art_Cafe